Nieuwe voorzitter Lokaal-Limburg

Digitale Nieuwsbrief 86 Lokaal-Limburg

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van het politieke platform voor onafhankelijke politiek Lokaal-Limburg is Henk van der Linden gekozen tot voorzitter. Van der Linden (St. Odiliënberg) volgt Wiel Hoenen op, die bijna 5 jaar de voorzittershamer heeft gehanteerd. Zijn werkzaamheden voor het Ministerie van Financien leggen een groot beslag op zijn tijd, waardoor hij het voorzitterschap moet opgeven. Wel blijft Hoenen bestuurslid van Lokaal-Limburg.

Tijdens deze ALV op 24 mei zijn ook Clemens Meerts (Maasgouw) en Roy Coolen (Grathem) tot bestuurslid Lokaal-Limburg benoemd.

Roerdalen
Henk van der Linden (1949) woont in St. Odiliënberg is raadslid in Roerdalen namens Ons Roerdalen, voormalig Statenlid namens Lokaal-Limburg en voormalig adviseur van OPNL senator Auke van der Goot. Henk van der Linden; 

“Ik woon inmiddels al 40 jaar samen met mijn vrouw Marlies in Reutje een buurtschap van Sint Odiliënberg. Voor mij is Reutje de mooiste plek van Limburg maar zeker van heel Nederland. Onze 3 kinderen wonen in Utrecht, Venray en Parijs en hebben ervoor gezorgd dat we inmiddels van 8 kleinkinderen Opa en Oma zijn. Mijn hobby is paarden fokken en rijden als daar tijd voor is.”

“Ik ben de politiek in gegaan na de fusie tussen Posterholt, Montfort en Sint Odiliënberg tot Ambt Montfort. Reden er zou een randweg om Odiliënberg komen wat ik wel een goed idee vond. De randweg is er nog steeds niet, maar ik ben nog wel actief in de politiek en met volle inzet.”

Lokaal-Limburg is een politieke partij die vertegenwoordigd is in Provinciale Staten en in het Waterschap. Lokaal-Limburg is een platform voor onafhankelijke lokale partijen. Zij werken samen vanuit de gedachte “Politiek van Onderop!”, dicht bij de inwoners van Limburg.

(Bron: Lokaal-Limburg)

Delen: