HIJ GAAT….. HIJ KOMT!

Soms begin je vol frisse, goede moed aan een taak erbij, want ik ben nu pensionado en ik heb dus veel meer tijd. En het interesseert mij, het water! In al zijn facetten. Voor een betere toekomst voor mijn toekomstige kleinkinderen. Al ben ik dan fractievoorzitter van een grote fractie.

En dan kom je helaas tot de conclusie, sorry medefractieleden ik red het niet! Ik moet met pijn in mijn hart het stokje overgeven aan een ander Lokaal-Limburg lid. Maar mijn interesse blijft en laat me weten wanneer ik nog wat kan betekenen.

En dus nam Ton Embregts op 3 juli afscheid.
TON HEEL HARTELIJK BEDANKT VOOR JE INZET!

Gelukkig kunnen wij putten uit een aantal mensen die net als Ton in het zuiden van onze mooie provincie wonen, die bereid zijn de taak van Ton over te nemen. Die oog hebben voor het doorgeven van een beter waterleven aan onze nazaten.

In Hamza Bamohamed uit Meerssen hebben wij een goede vervanging gevonden. Wij wensen Hamza veel succes met zijn taak. Hij werd op 3 juli tijdens de laatste AB vergadering geïnstalleerd als burgercommissielid voor onze fractie.

Delen: