Campagne Lokaal-Limburg staat in de steigers

Verkiezingen Provinciale Staten, 15 maart

Digitale Nieuwsbrief Lokaal-Limburg 51

De meeste kandidaten hebben hun uitingen voor de komende verkiezingen al zo goed als klaar. Samen met het Campagne Team is hard gewerkt aan posters, lantaarnpaalborden, visitekaartjes, onmogelijk veel en verschillende formaten posters en persoonlijke flyers. De budgetten die beschikbaar waren voor onze Lokale Helden zijn wel besteed.

Eindelijk
Op 4 februari, einde van de dag krijgen wij eindelijk ons lijstnummer. Dan pas kunnen alle uitingen in productie gegeven worden.

Het zal dan nog een kleine twee weken duren voor alles gereed is. Het bestuur overweegt om dan nog een korte bijeenkomst te plannen in Midden Limburg. Kandidaten kunnen hun materialen hier dan ophalen en meteen nog even bijkletsen en campagne ideeën uitwisselen.

Naast de vele persoonlijke acties van de Lokale Helden zijn er ook enkele algemene uitingen van Lokaal-Limburg. Die starten na carnaval.

Let vooral op de stad- en streekbussen met een opvallende boodschap op de achterkanten. Maar kijk ook online naar De Limburger waar onze campagne wordt versterkt door een aantal banners. En in de krant de Limburger komen diverse kandidaten voorbij in aanloop naar de verkiezingen.

De kandidaten moeten zelf het meeste werk verzetten, meestal met behulp van hun lokale partij. Wij wensen al onze 43 kandidaten heel veel succes. We hebben nu twee zetels en een gedeputeerde. Laten we gezamenlijk gaan voor vier zetels en een gedeputeerde.

(Bron: Campagne Team Lokaal-Limburg)

Delen: