SPAANDERS….. EN EZELS!

Waar gehakt wordt, daar vallen wel eens spaanders, dat spreekwoord kennen we allemaal wel. En meestal leren we van de gehakte spaanders, van die foutjes die we gemaakt hebben. Want een ezel stoot zich immers geen twee keer aan dezelfde steen. Of toch wel?

Onderstaand bericht kwamen wij vandaag tegen en meteen begon er bij ons een belletje te rinkelen. Dat was toch vorig jaar ook al mis gegaan?

Als Lokaal-Limburg fractie water, hebben wij onmiddellijk contact opgenomen met Har Frenken de verantwoordelijk portefeuillehouder bij het  Dagelijks Bestuur van het waterschap. Dat was om iets over 15.00 uur vanmiddag.

Om 17.30 uur kregen wij bericht dat de bestuurder, samen met de aannemer naar de betreffende imker geweest is. Waarbij een aantal afspraken gemaakt zijn, die eveneens opgenomen zullen worden in het digitale systeem.

Ondanks dat de Lokaal-Limburg fractie water alleen maar een Algemeen Bestuurder en geen Dagelijks Bestuurder heeft in het Waterschap, zijn de lijntjes heel erg kort. Het is  politiek op een ander niveau. Het is niet coalitie tegen oppositie, maar het is samen. Samen staan wij sterk in de strijd tegen wateroverlast en watertekort.

Komt u ook problemen als deze tegen? Neem dan contact met een van de leden van de fractie Water.

Delen: