Lokaal-Limburg ontvangt vakbond De Unie

unie 4Afgelopen donderdagmiddag 19 mei ontving de fractie van LOKAAL-LIMBURG  gepensioneerde leden van de Kring Midden-Limburg van vakbond De Unie. Ons lid Ad Berger is ook lid van deze vakbond en als zodanig ook aanwezig tijdens deze middag. Na ontvangst was er een kop koffie en stukje Limburgse vlaai in het Statenrestaurant.

Voor aanvang van de rondleiding was er eerst een toespraak en uitleg over het werk in Provinciale Staten door Raimond Franssen, Statenlid en Fractievoorzitter van LOKAAL-LIMBURG. De start van de rondleiding was in de Statenzaal van het Gouvernement. (foto) Na een korte uitleg en een aantal vragen van onze gasten werd gestart met de rondleiding. Hiervoor werd het gezelschap in twee groepen verdeeld en iedere groep ging, vergezeld van een professionele gids, op ontdekkingsreis door ons provinciehuis. Hier werd onder andere op 7 februari 1992 het ‘Verdrag van Maastricht’ getekend. Dit contract is feitelijk de oprichtingsakte van de EU zoals we die vandaag kennen.

Na afloop was er nog gelegenheid om even na te praten. Tegen vijf uur was de bus weer aanwezig. Wij hopen dat onze gasten een leuke en leerzame middag hebben gehad, waarin zij naast de bezichtiging van het provinciehuis ook kennis hebben kunnen maken met het werk van de Provincie en van onze fractie.

Delen: